27-ші Орта Азиялық Халықаралық «Тамақ өнеркәсібі» көрмесі

2025 жылғы 10–12 қарашада Алматыда Қазақстан, Қырғызстан және Өзбекстан нарықтары үшін алғашқы азық-түлік саласының бизнес-конференциясы өтеді.

Өтетін орын:  

10–11 қараша — The Ritz-Carlton, Almaty қонақүйі 

12 қараша — КЦДС «Атакент» 

Ұйымдастырушылар: «ВАТЕЛЬ КОНСАЛТИНГ» ЖШС және «Iteca» ЖШС. 

Талқылау тақырыптары:

  • Саланың сегменттері бойынша ағымдағы өнімдік аналитика және қысқа мерзімді күтулер: нан-тоқаш өнімдері (ХБИ) және ұннан жасалған кондитерлік өнімдер (МКИ), ет өңдеу, сүтті қайта өңдеу.
  • Тұтынушыларды талқылау: саяси-экономикалық жағдайдың өзгеруі, жыныс-жас ерекшеліктері мен ұлттық дәстүрлер жағдайында мінез-құлық үлгілері мен дәмдік қалаулардың модификациясы.
  • Кәсіпорын басшылары мен топ-менеджерлерінің нақты кейстерді таныстыратын баяндамалары және өзекті мәселелерді талқылау. Пікірталастар.
  • Инвестициялық жобаларға арналған перспективалы субкатегориялар мен өнімдер. Сәтті өнім іске қосуларына арналған коллаборация мүмкіндіктері: жеткізуші (шикізат + жабдық) – дайын өнім өндіруші – ритейлер.
  • E-grocery саланың жалпыға ортақ жаһандық R&D құралы ретінде, Y және Z буындарына фокуспен.
  • Категорияларды әзірлеу, енгізу және дамыту бойынша желілік бөлшек сауданың күтулері мен болжамдары.
  • Мінсіз өнімдер жасау үшін сенсорлық зерттеулер мен тұтынушылық дегустациялардың рөлі.
  • Дайын тамақ – назардан тыс қалдырмауға тиіс санат. Сәтті кейстер. Әртүрлі сату арналарына арналған өзекті және перспективалы ассортимент.
  • Автоматтандыру, цифрландыру — саланы ақпараттық-техникалық қамтамасыз етудің рөлі.
  • Категорияны дамытудағы «пікір лидерлері» мен инфлюенсерлердің рөлі: фудблогинг, диетология, нутрициология, салауатты өмір салты және спорт.
  • Ингредиенттер мен жабдық бойынша инновациялық шешімдерді талқылауға арналған жеке технологиялық трек (күн): техникалық тапсырмалармен танымал кейстерді талдау, өндіріс тиімділігін арттыру.

Толық ақпарат: https://pischevka3d.kz/